Web Yazılım

Web Yazılım Nedir?

Pandemi ile birlikte web yazılım alanında hizmet veren firmalarının ne kadar önemli ve gerekli olduğu   bir kez daha anlaşıldı. Web siteleri statik ve dinamik yapıda olabilir. Statik yani durağan yapıdadırlar, dinamik web sitelerine oranla daha az oluşturulmaktadır. Statik web sitelerini oluşturmak için genellikle HTML kullanılmaktadır. Dinamik web siteleri veri tabanları ile bağlantılı bir şekilde oluşturulmaktadır.
Web Yazılım
Web Yazılım
Statik web sitelerine oranla daha karmaşık yapıdadırlar. Dinamik web sitelerin kullanıcı panelleri ile daha kullanışlı ve yönetilebilir olmayı sağlar. Dinamik web siteleri JavaScript kütüphaneleri ile genellikle kullanılmaktadırlar.
TeknoMina Bilişim uzman web yazılım ekibimizle, firmalara hem dinamik hem de statik web siteleri hizmeti veriyoruz. Müşterilerin talepleri doğrultusunda web yazılım desteği veren firmamız, bilişim ve yazılım hizmetleri sektöründe İstanbul`un en iyi firmasıdır.

Web Yazılım Ne İşe Yarar?

Web yazılımı sunucuda depolanan verileri önceden belirlenmiş protokoller aracılığı erişilmesini sağlayan yazılım dilleridir. Bu yazılım dilleri ile birçok panel düzenlenmektedir.
Web Yazılım Ne İşe Yarar?
Web Yazılım Ne İşe Yarar?
TeknoMina Bilişim yazılım uzmanları, hizmet verdiği web sitelerindeki ( Wordpress, Wix, Wocommerce, Ticimaks, Opencard vb.) panellerde (HTML, ASP, PHP vb.) yazılım dillerini kullanarak gerekli değişiklikleri yapar. Her biri alanında İstanbul`un ve Türkiye`nin en iyi yazılımcıları olan ekip arkadaşlarımızın yaptığı siteler de müşterilerimizden tam not almaktadır. TeknoMina Bilişim firmamız, müşteri memnuniyetini çok önemser. Verdiğimiz bilişim ve yazılım hizmetleri ile dünya standartlarında bir marka yarattık. Ekibimizde farklı ülkelerden birçok dil bilen uzman yazılımcılar mevcuttur.

Web Tabanlı Yazılım Nedir?

Web tabanlı yazılım sadece internet tarayıcıları ile bağlanılan sunucuyla birlikte kullanılabilen yazılımlardır. Son zamanlarda yaygınlaşan bulut teknolojisi ile sadece internet olması bir web sitesi kullanma ve üzerinde işlemler yapmak için yeterli hale gelmiştir. Böylece hem veri saklamak daha güvenli hale gelirken, veri depolama ile ilgili sorun da büyük oranda çözülmüş oldu.
Web Tabanlı Yazılım Nedir?
Web Tabanlı Yazılım Nedir?
TeknoMina Bilişim, müşterilerine sadece teknik destek vermekle kalmaz, veri güvenliği ile ilgili de müşterilerine danışmanlık da vermektedir. Dijitalleşmenin sunduğu bütün olanaklardan firmaların yararlanması gerektiğini düşünüyoruz. Bu anlamda da gerekli desteği sağlıyoruz.

Özel Yazılımlar

Belirli ihtiyaçları karşılamak üzeri belirli bir kurum, kuruluş veya kullanıcı için yazılım süreçleri kullanılarak yapılan yazılım tasarımlarıdır. Yazılımın oluşturulması, sürdürülmesi ve bakım aşamalarını içerir. Bu aşamaların tamamına hakim olan en iyi yazılım ekibimiz, firmaların özel taleplerini anında yerine getirecek çözümler geliştirir. TeknoMina Bilişim firmasının farkı budur. Hazır şablonlar yerine, sektörel ihtiyaçlara göre web sitesi yazılım tasarımlarını geliştirir. Görsel olarak da güzel görünüme sahip web siteniz ile sektörde fark yaratmak istiyorsanız, İstanbul`un en iyi web yazılım ekibimizle çalışmalısınız.

Kurumsal Yazılımlar

Kurumsal yazılım bireysel kullanıcılardan ziyade bir organizasyonun ihtiyaçlarını karşılamak için kullanılan yazılımlardır.
Bunlara e-ticaret işletmeleri, hayır kurumları, hükümetler vb kurumlardır. Kurumsal yazılım, kurumların iş yapışlarını ve verimini artırmak için yapılan değişimlerdir.
Kurumsal Yazılımlar
Kurumsal Yazılımlar
Teknomina Bilişim firması olarak, uzun yıllardır kurumsal firmalara hizmet sunuyoruz. Sadece Türkiye ile sınırlı kalmayıp; Avrupa`dan Orta Asya`ya kadar birçok kıtada hizmet sunuyoruz. TeknoMina Bilişim bir dünya markasıdır. Bilişim sektörünün lider firmasıyız. Biz işimizi en doğru şekilde ve en kısa sürede bitirmek için yoğun çaba harcıyoruz.

Mobil Yazılım

Mobil Yazılım
Mobil Yazılım
Mobil yazılım telefon, tablet ve son zamanda hayatımıza giren akıllı saatler için kullanılan yazılımlardır. Genellikle Android, IOS gibi platformlara kullanılacak uygulamalar için yazılan yazılımlardır. Bilgisayarların yerini artık akıllı telefonlar almaya başladı. Bilgisayarlardaki işlemlerin tamamına yakınını telefonunuzda yapabilirsiniz. Ofis programları başta olmak üzere masaüstü uygulamalarının çoğunu da artık telefonla yapmak mümkündür. Web sitenizin mobil uyumlu olmasını ve işlemlerinizi telefondan kolaylıkla yapmak istiyorsanız TeknoMina Bilişim ile çalışmalısınız.

E- Ticaret Sitesi Yazılımı

Bir tarayıcı üzerinden internet protokolleri üzerinden yapılan alışveriş sağlayan yazılımlardır. Bu yazılımlar ücretli ve ücretsiz olarak oluşturulabilmektedir. Günümüzde online alışverişin artması ile bu yazılımlara duyulan ihtiyaçlar artmaktadır.
E- Ticaret Sitesi Yazılımı
E- Ticaret Sitesi Yazılımı
Mağaza veya market alışverişlerinin yerini alan online alışverişten para kazanmak istiyorsanız, müşterilerin sizi tercih etmelerini sağlayabiliriz. E-ticaret sitenize SEO hizmeti de vererek, işletmenizin sektörün önde gelen firmaları arasında yer almasını sağlayabiliriz.

Web Siteleri Hangi Dille Yazılır?

Bir web sitesi forent ve backend bölümlerinden oluşur.  Forent kullanıcının kullandığı arayüz kısmı olarak tanımlanabilir ve genellikle HTML, CSS ve JavaScript gibi diller tanımlanır. Backend kısmı ise kullanıcının isteklerini karşılamak için oluşturulan yazılmalardır ve genellikle PHP ve ASP.net gibi diller tanımlanır.

Profesyonel Web Sitesi

Modernleşen internet dünyasında tamamen profesyoneller tarafında oluşturulan web siteleridir.
Profesyonel Web Sitesi
Profesyonel Web Sitesi
Müşterinin gereksinimlerini karşılayarak onun istediği hale getirmektir. TeknoMina Bilişim profesyonel yazılım ekibimiz ile, sitenizi istediğiniz gibi oluşturuyoruz. Her bir yazılım dilinde uzman yazılımcılarımızdan alacağınız destek ile harika bir web sitesine sahip olabilirsiniz. Mevcut sitenize de yenilikler katmak istiyorsanız bizimle iletişime geçiniz.

İstanbul Web Yazılım Firmaları

Web yazılım firmaları müşterinin ihtiyaçları doğrultusunda tasarlanıp oluşturan şirketlerdir. Bu hizmeti farklı platformlara farklı cihazlar kullanarak entegre yapmakta bu firmaların işidir.
İstanbul Web Yazılım Firmaları
İstanbul Web Yazılım Firmaları
İşte bunun bilinciyle TeknoMina Bilişim ve Yazılım Hizmetleri olarak, 10 yıl gibi kısa bir sürede sektörün bilişim sektörünün lider firmaları arasındaki yerimizi almayı başardık.  İstanbul`un en iyi web yazılım firmalarından birisiyiz. Kurumsal ve E-ticaret siteleri ile web yazılım alanında sunduğumuz hizmet ile kısa sürede fark yaratmayı başardık. Bilişim ve yazılım alanında bir dünya markası olma hedefiyle başlayan hikayemiz kıtaları aşmış durumdadır. Biz bir ekibiz. Ekibimiz ile dünya standartlarında hizmet sağlıyoruz.

Web Yazılım Uzmanı Ne İş Yapar?

Müşterinin ihtiyaçlarını karşılayarak onlara en uygun ürünü yapmaya çalışan kişidir. Ürünün çalışıp çalışmadığını kontrol eden ve yapılan ürünün devamlılığını sağlamaya çalışır. Müşterinin ürünün doğru şekilde kullanımını sağlamak için sunum vb. argümanlar ve hatta gerektiğinde kullanıcılara eğitim verebilen kişidir.
İstanbul ve Türkiye`nin en iyi web uzmanlarıyla çalışmak istiyorsanız adres bellidir: TeknoMina Bilişim. Geç kalmayınız!

TeknoMina Bilişim İletişim

Web yazılım hizmeti almak istiyorsanız bizimle iletişime geçiniz. Firmamızı ziyaret ederek uzmanlarımızdan detaylı bilgi alabilirsiniz.
Adres: Merkezefendi Mahallesi, Tercüman Sitesi,  A-3 Blok, Daire:8, 34010 Zeytinburnu/İstanbul
Tel: 0532 069 92 44
Email: info@teknomina.com
Mühendislik İnşaat Industrial Kitchen Equipment TeknoMina Bilişim

1 Yorumlar

  1. TeknoMina Bilişim İletişim
    Web yazılım hizmeti almak istiyorsanız bizimle iletişime geçiniz. Firmamızı ziyaret ederek uzmanlarımızdan detaylı bilgi alabilirsiniz.
    Adres: Merkezefendi Mahallesi, Tercüman Sitesi, A-3 Blok, Daire:8, 34010 Zeytinburnu/İstanbul
    Tel: 0532 069 92 44
    Email: info@teknomina.com

    YanıtlaSil
Daha yeni Daha eski