Cam Cephe Sistemleri - Ege Grup Mühendislik

Cam Cephe Sistemleri Nelerdir?

Cam cephe sistemleri, binalarda binanın dış yüzünün alüminyum malzeme kullanılarak ana ve ara taşıyıcı elemanların dayanıklı bir şekilde bir araya getirilmesidir. Birkaç farklı sistem mevcuttur. Cam, kompozit levha veya alüminyum levha gibi birçok farklı çeşidi bulunan cam cephe sistemleri ile ilgili hizmet almak istiyorsanız, İstanbul`un en iyi firması Ege Grup Mühendislik firmamız ile iletişime geçebilirsiniz. 
Cam Cephe Sistemleri - Ege Grup Mühendislik
Cam Cephe Sistemleri - Ege Grup Mühendislik
Türkiye`nin ve İstanbul`un en iyi inşaat ve mimarlık firmamız ile çalışmanın avantajlarından yararlanmak isterseniz daha fazla vakit kaybetmeyiniz. Özellikle mantolama vb. alanlarda sektörün lider firmalarından olan Ege Grup Mühendislik firması, gün geçtikçe gelişen ve büyüyen bir ivme kazanmaktadır. Çok büyük projelerden başarı ile sonuçlandıran firmamız, kamu ve özel sektör işbirliğiyle yapılan projelerde yer alan İstanbul`un sayılı firmalarından bir tanesidir. 

Kapaklı Cephe Sistemi

Bu tarz sistemler daha çok dış cephe sistemidir. Alüminyum, cam ve çelik bir araya getirilerek yapılır. Montaj aşamasında dikkat edilmesi gereken şey ise, dikey ve yatayda aynı düzlemde montajın yapılmasıdır. Cam montajında kullanılan baskı profillerinin üzerine düşeyde, yatayda veya tek düzlemde kapak profilleri oluşturulan sistemdir.
Kapaklı Cephe Sistemi
Kapaklı Cephe Sistemi
Yarı kapaklı sistem ve kapaklı sistem olmak üzere iki farklı versiyonu bulunmaktadır. Yapı sadece yatay veya sadece dikey kapaklardan oluşuyorsa yarı kapaklı sistem kullanılır. Hem yatay hem de düşey kapaklardan (çizgilerden) oluşuyorsa tam kapaklı sistem kullanılır.

Kapaklı Giydirme Cephe Sistemi

Giydirme cephe profilleri ile bina dizayn faktörleri dikkate alınarak (kat yüksekliği, açıklıklar ve rüzgar yükü) Jx ve Jy değerleri belirlendikten sonra kullanılacak yatay ve düşey profillerin birleşimi ile oluşmaktadır. Ege Grup Mühendislik olarak bütün sistemi tamamlar, yapınızı talebiniz doğrultusunda bitirerek size teslim ederiz. Bu tarz sistemler ince mühendislik gerektiren çalışmalardır. Dolayısıyla uzman ekipleriniz olması ve ekipmanlarınızın modern olması gerekiyor.
Kapaklı Giydirme Cephe Sistemi
Kapaklı Giydirme Cephe Sistemi

Cam Cephe Sistemleri İletişim

Cam Cephe Sistemleri hizmetini almak istiyorsanız ege Grup mühendislik ile iletişime geçebilirsiniz. Firmamızı ziyaret ederek uzmanlarımız ile görüşebilir, konu ile ilgili daha detaylı bilgi alabilirsiniz.
Adres:     Osmaniye Mah. Fabrikalar C  Caddesi No:30 D.2 Bakırköy İstanbul
Telefon:  +90 (212) 982 42 93
Mail:        info@egegrupmuhendislik.com
Yazaının devamını okumak için https://www.egegrupmuhendislik.com/2022/10/20/cam-cephe-sistemleri-2/ tıklayınız.
Mühendislik İnşaat

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski