Mantolama Hizmetleri

Ege Grup Mühendislik Mantolama Hizmetleri

Firmamız 2006 yılından bu yana inşaat sektörünün içerisinde, birçok önemli projeler gerçekleştirmektedir. Mantolama hizmetleri sektöründe lider firmalarından bir tanesiyiz. İstanbul`un Fatih, Zeytinburnu, Bayrampaşa ve Bahçelievler ilçelerinde aldığımız mevcut binaların taşıyıcı sistemlerinin projelendirmesinde görev almış sayılı firmalardan bir tanesiyiz.
Mantolama Hizmetleri
Mantolama Hizmetleri
Ege Grup Mühendislik, ısı yalıtım-mantolama yoğunluk olmak üzere bir dış cephe firmasıdır. Dış cephe alanında ahşap cephe kaplaması ile ahşap yapı ürünleri (pergola, havuz deck, kütür ev vs.) imalat ve montajı alanında başarılı projelere imza atmıştır.

Hizmet Alanlarımız

Firmamız 2008 yılında, söve imalatı ile inşaat sektöründe dış cephe tasarım ve uygulama işleri yapmaya başlamıştır ve devam etmektedir. Firmamız yine dış cephe alanında Kompozit cephe kaplaması, Silikon-Cam Giydirme Cephe alanlarında da önemli referanslarıyla çalışma hayatına devam etmektedir.
Firmamız iç-dış boya, ince yapı işleri, çatı yenileme alanlarında da faaliyetlerine devam etmektedir.
Hizmet verdiğimiz alanlar aşağıdaki gibidir;

Mantolama
Isı Yalıtım İşleri
Aliminyum Kompozit Kaplama
Cam Cephe Sistemleri
Ahşap Cephe Sistemleri
Yapı İnce İşleri
Çatı Yenileme
Mütteahitlik Hizmetleri

Ege Grup Mühendislik Ekibi

Her biri kendi alanında uzman ekip arkadaşlarımızla çalışıyoruz. Firmamız; mantolama başta olmak üzere, Firmamız iç-dış boya, ince yapı işleri, çatı yenileme alanlarında faaliyet göstermektedir. Ekibimize dahil olan yeni üyelerimiz, belli bir eğitim sürecinden sonra işe başlar. Çünkü biz işinin ehli kişilerle çalışmayı prensip edinmiş bir firmayız.

İnşaat alanlarında faaliyetlerimiz yoğun olarak devam etmektedir. Her bir ekibimiz, başında uzman bir kişi ve yeterince personeliyle hizmet sunmaktadır. Ege Grup Mühendislik firması; kurumsallaşmaya önem veren, alanında uzmanlık kazanmış, işinin ehli kişilerle çalışır. Başarımızın temelinde de bu yatmaktadır. Firmamız, yöneticileri inşaat mühendisi yetkinliğine sahip olup, inşaat teknik alanlarında bunu bir farklılığa dönüştürmenin yanında, ekibimizin de teknik yeterlilikte veya bilgide olmasını önemser.

Mantolama Yapan Firmaları İletişim

İstanbul mantolama yapan firmaları arasında en iyi firma olan Ege Grup Mühendislik ile iletişime geçebilirsiniz. Daha fazla detay almak istiyorsanız firmamızı ziyaret edebilirsiniz.
Adres: Osmaniye Mah. Fabrikalar C Caddesi No:30 D.2 Bakırköy İstanbul
Telefon: +90 (212) 982 42 93
Mail: info@egegrupmuhendislik.com

Yazının tamamını okumak için aşağıdaki linki tıklayabilirsiniz.

Mühendislik İnşaat

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski